Termeni și condiții

Atelierul Caritabil Terana este proiect al Asociației Comunitatea Noastră.

Datele Asociației Comunitatea Noastră sunt:

CIF 29049142

Sediul social: Drumul Jilavei, nr. 58-60, bl. 2, ap. 16, sect. 4, București.

Persoana de contact : Duță Adina, adinaduta.acn@gmail.com

Atelierul Caritabil Terana funcționează ca un magazin neconvențional.

Produsele din cadrul Atelierului Caritabil Terana sunt realizate de voluntari și sunt vândute pentru a strânge fonduri care să fie folosite în derularea celorlalte proiecte ale Asociației Comunitatea Noastră.

Produsele din Atelierul Caritabil Terana pot fi vândute doar persoanelor fizice, cu chitanță pe care este trecută suma cheltuită și semnificația sumei (= donație către Asociația Comunitatea Noastră).

Produsele realizate în cadrul Atelierului Caritabil Terana se pot achiziționa prin precomandă ( de fiecare dată când apăsați butornul comand). Cumpărătorul va fi anunțat, după plasarea comenzii, în cât timp o va primi.

Metodele de plată sunt: în sistem ramburs, prin transfer bancar, prin plată cu cardul (securizată).

Transportul nu este cuprins printre costurile afișate în coșul de cumpărături. Acesta va fi achitat de cumpărător la livrare.

Drepturile și responsabilitățile cumpărătorului:

– să se informeze cu privire la termenii și condițiile de funcționare ale Atelierului Caritabil Terana online

– să anunțe Asociația Comunitatea Noastră, via mail, dacă există probleme la recepția produsului/ produselor

– să confirme detaliile precomenzii, dacă este una personalizată.

Drepturile și responsabilitățile vânzătorului:

– să anunțe în cât timp va fi realizată și livrată comanda

– să se asigure că cel care plasează o precomandă personalizată își dă acordul pentru realizarea unui anumit produs, cu anumite caracteristici și într-un interval de timp dat

– să remedieze defectele produsului/ produselor vândute, dacă acestea apar din cauza vânzătorului, fără costuri din partea cumpărătorului.

  • să asigure service-ul produselor proprii, ca și beneficiu pentru cumpărător, pentru a mări durata de viață a produselor. Transportul va fi asigurat de Atelierul Caritabil Terana. Acest serviciu este oferit în cazul degradării în timp a produselor, în baza principiului sustenabilității.

Informații despre produsele comercializate pe site

Produsele comercializate de Asociația Comunitatea Noastră prin intermediul Atelierului Caritabil Terana sunt realizate integral manual. Tiparele produselor sunt realizate de echipa de creație a atelierului sau sunt folosite parțial tipare publice, pentru care autorul lor și-a dat acordul a fi folosite în scopuri caritabile.

Politica de plată și facturare

Plata se face în funcție de alegerea cumpărătorului. Facturarea propriu-zisă nu există pentru că Atelierul Caritabil Terana este un proiect prin care se oferă spre vânzare produse realizate de voluntari. Sumele rezultate din vânzarea produselor Atelierului Caritabil Terana sunt primite sub formă de donații. Cumpărătorul primește o chitanță cu suma donată către Asociația Comunitatea Noastră.

Politica de livrare

Produsele precomandate din Atelierul Caritabil Terana sunt livrate în 2-3 zile după ce acestea sunt finalizate.

Livrarea se face printr-un serviciu de curierat (FanCurier sau Posta Română).

Politica de returnare a produselor

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, clienții pot aplica pentru procedura de retur în 14 zile, fără a fi nevoiți să își justifice decizia și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13, alin. (3) si art. 14. Returul produsului se poate face în decurs de 14 zile de la recepția comenzii, doar dacă produsul nu a suferit modificări.

Politica de garantare

Asociația Comunitatea Noastră garantează integritatea și calitatea produselor comercializate în cadrul Atelirului Caritabil Terana. Fiecare produs este realizat manual, verificat și atent ambalat. Fiecare produs cuprinde în descrierea lui de pe site în ce condiții trebuie întreținut. Asociația Comunitatea Noastră nu se face vinovată de deterioarea produselor când nu se ține cont de recomandările de întreținere.

Modul de soluționare a litigiilor

Orice litigiu se va soluționa pe cale amiabilă. Adresa de mail adinaduta.acn@gmail.com vă stă la dispoziție în acest sens. Vă rugăm să precizați în titlul mail-ului ”Urgent”.

Reclamația se poate înregistra, în caz că nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, și pe Platforma Online de soluționare a litigiilor, accesând link-ul http://www.eccromania.ro/sol/articole/platforma-sol .

Reclamații se pot depune și către ANPC http://www.anpc.gov.ro/ .

Politica de confidențialitate privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Asociația Comunitatea Noastră oferă pe site-ul apfar.org.ro un spațiu securizat, unde datele sunt folosite strict pentru comenzi și donații. Asociația Comunitatea Noastră nu se face răspunzătoare de atacurile cibernetice care depășesc capacitatea securizărilor existente.

Asociatia Comunitatea Noastră ia în calcul și respectarea noului Regulamentul UE nr. 679/2016 ce are scopul de a proteja informațiile personale ale fiecărui client, prelucrarea și libera circulație a acestora. În acest sens, se aplică măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva oricărei forme de prelucrare ilegală.

 

Politica de informare despre cookie-uri.

Asociația Comunitatea Noastră nu trimite mesaje promoționale fără acordul persoanelor.